fbpx
Logo van Rijschool Connectie

Betrokken Rijlessen in Nijmegen

"Onder de juiste begeleiding is rijlessen in Nijmegen niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk!"

Vraag direct een proefles aan!

Rijinstructies in de auto in Nijmegen

Proefrijden in Nijmegen.
Voor maar €30,- plan jij direct een proefrit in. 
Geen wachttijden, maar direct starten. Les zo vaak per week als je wilt!

Unieke video animaties zorgen voor minder lessen.
Animaties voor specifieke verkeerssituaties in en rondom Nijmegen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de les “rotondes” via een tablet een stap-voor-stap uitleg te zien van o.a. Takenhofplein en Keizer Karelplein in Nijmegen. Vervolgens ga je op precies deze rotondes oefenen met rijlessen.

Examen video’s verhogen het slagingspercentage
Voor het rijexamen krijg je een video toegestuurd, hierin zijn specifieke tips voor het rijexamen in Nijmegen te vinden en wordt alles nog eens samengevat. Veel van wat in de lessen geleerd is, blijft hierdoor beter in het geheugen zitten.

Stap-voor-stap aanpak
Mijn manier van lesgeven typeert zich dan ook in een stap- voor- stap aanpak. Dit doe ik door voor iedere leerling een gepersonaliseerd stappenplan te maken dat aansluit bij de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Zo is elke rijles van Rijschoolconnectie uniek.

Lessen in een gloednieuwe Volkswagen Polo!
Een ideale lesauto; modern, veilig en van alle gemakken voorzien.

Rijschool Connectie in Nijmegen
Mijn naam is Stef Peperzak en ik ben rijinstructeur. Het gebruiken en ontwikkelen van nieuwe leermethodes is iets waar ik als rijinstructeur veel energie van krijg. Dit doe ik bijvoorbeeld door zelf animaties te maken en deze (indien gewenst) op te sturen naar de leerlingen als huiswerk.

Eigenaar van Rijschool Connectie: Stef
Marlon Litjes
Marlon Litjes
17-07-2021
Read More
Persoonlijke begeleiding en een uitgebreid lessenpakket voor thuis. Dat is wat mij heeft geholpen tijdens het behalen van mijn examen!
Bas Peperzak
Bas Peperzak
15-06-2021
Read More
De video's die je bij Rijschool Connectie krijgt zijn erg handig. Ik kan Stef zeker aanraden als rijles instructeur.
Dionne Litjes
Dionne Litjes
28-04-2021
Read More
Nadat mijn broertje zijn rijbewijs heeft gehaald. ben ik ook begonnen met lessen. Vooral de Ipad in de auto heeft echt een toegevoegde waarde!
Previous
Next
Volkwasgen Polo van Rijschool Connectie

Veel gestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Rijschool Connectie en Rijlessen in Nijmegen.

Als je bij Rijschool Connectie komt lessen, mag je in een mooi bestickerde Volkswagen Polo door Nijmegen rijden. Dat rijdt niet alleen lekker, maar ook nog eens zuinig!

Als je ergens anders hebt gelest en je wilt graag in Nijmegen komen lessen bij Rijschool Connectie, dan is dit zo geregeld. Plan direct een proefles in!

Ook met een rijbewijs kan je bij Rijschool Connectie terecht. Van te voren spreken we af waar je moeite mee hebt, of welke onderdelen je graag wilt opfrissen. De les wordt dan speciaal op jou aangepast. Op die manier kan je snel weer veilig en zelfverzekerd de weg op!

Als jij behoefte hebt aan huiswerk krijg je toegang tot alle instructievideo’s van Rijschool Connectie. In deze instructievideo’s worden bijvoorbeeld belangrijke punten in en rondom Nijmegen getoond en uitgelegd. Huiswerk is natuurlijk niet verplicht.

Jazeker, in het weekend en in de avonden wordt er gewoon gelest. Alleen als de weersomstandigheden te slecht zijn, kan het voorkomen dat je van te voren wordt afgebeld. Veiligheid staat natuurlijk bovenop!

De eerste paar lessen zijn vaak 60 minuten. Daarna is het in overleg mogelijk om naar blokuren van 120 minuten te gaan. Het voordeel van blokuren is dat je meerdere punten in en rondom Nijmegen kunt behandelen, waardoor je meer uit je rijles haalt. Je zult op die manier minder lessen nodig hebben.

Rijschool Connectie is gevestigd in het prachtige Nijmegen. Maar ook in steden en dorpen buiten Nijmegen is Rijschool Connectie actief. Weet je niet zeker of jouw dorp of stad binnen het lesgebied valt, neem dan gewoon contact op!

Het kan voorkomen dat je minder lessen nodig hebt dan in het pakket zitten dat je gekocht hebt.

Als dit het geval is, dan krijg je het geld van de overige lessen teruggestort. Kijk voor meer informatie hierover in de algemene voorwaarden.

Rijlessen bij Rijschool Connectie mogen gegeven worden vanaf 16,5 jaar.

Ja, je rijlessen in termijnen betalen is in overleg mogelijk. Kijk voor een uitgebreid overzicht op de prijzen pagina!

Lespakketten van Rijschool Connectie in Nijmegen

Prijzen

Pakket A

20 lessen
1340
 • 20 lessen à 60 min
 • Praktijkexamen (t.w.v. €250,-)
 • Instructievideo's

Pakket B

25 lessen
1600
 • 25 lessen à 60 min
 • Praktijkexamen (t.w.v. €250,-)
 • Instructievideo's

Pakket C

30 lessen
1855
 • 30 lessen à 60 min
 • Praktijkexamen (t.w.v. €250,-)
 • Instructievideo's

Pakket D

35 lessen
2175
2099
 • 35 lessen à 60 min
 • Praktijkexamen (t.w.v. €250,-)
 • Instructievideo's
Populairst

Vraag direct een proefles aan in de omgeving Nijmegen!