fbpx
Logo van Rijschool Connectie

Over mij

Rijschool Connectie

Wie ben ik?

Hallo!

Mijn naam is Stef Peperzak en ik woon in Nijmegen. Ik vind niet alleen het autorijden zelf erg leuk, maar ook het zorgvuldig begeleiden van leerlingen in een ontspannen sfeer. Mijn manier van lesgeven typeert zich dan ook in een stap-voor-stap aanpak, waarbij ik regelmatig gebruik maak van zelfgemaakte video-animaties.

Elk lesonderwerp heeft zijn eigen video. Zo krijgt een leerling bijvoorbeeld bij de les “rotonde” een animatie te zien van het Keizer Karelplein en Takenhofplein. Via een tablet laat ik zien hoe deze en andere verkeerssituaties doorlopen moeten worden. Ook wat er fout kan gaan en waardoor dit fout gaat wordt dan toegelicht. Vervolgens wordt precies op deze rotondes geoefend. Aan het einde van de les krijgt de leerling de video toegestuurd, zodat het thuis nog een keer bekeken kan worden.

Ik ga graag met de tijd mee. Complexe verkeerssituaties proberen na te tekenen op papier en dit vervolgens uitleggen aan een leerling, is niet meer van deze tijd. Daarom maak ik gebruik van de satellietbeelden in Google Earth. Hiermee kan ik tijdens de les elke situatie snel tevoorschijn halen en toelichten.

Als een leerling bijna klaar is voor het rijexamen, wordt er nog een samenvattingsvideo toegestuurd met veel zaken die belangrijk zijn voor het rijexamen. Door het bekijken van de video blijft alles wat in de lessen geleerd is vers in het geheugen zitten en wordt de kans op slagen aanzienlijk groter!

Wil jij ook deze 100% unieke methode ervaren? Plan dan vrijblijvend een proefrit in en maak kennis met de beste en leukste rijschool van Nijmegen! 

Klantenrecensies

Bekijk hier wie je al voor gingen!

Eigenaar van Rijschool Connectie: Stef
Rijinstructies in de auto in Nijmegen
Marlon Litjes
Marlon Litjes
17-07-2021
Read More
Persoonlijke begeleiding en een uitgebreid lessenpakket voor thuis. Dat is wat mij heeft geholpen tijdens het behalen van mijn examen!
Bas Peperzak
Bas Peperzak
15-06-2021
Read More
De video's die je bij Rijschool Connectie krijgt zijn erg handig. Ik kan Stef zeker aanraden als rijles instructeur.
Dionne Litjes
Dionne Litjes
28-04-2021
Read More
Nadat mijn broertje zijn rijbewijs heeft gehaald. ben ik ook begonnen met lessen. Vooral de Ipad in de auto heeft echt een toegevoegde waarde!
Previous
Next

Wil je meer weten over Rijschool Connectie?

Laat hier je telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!